Praha.cz

 
Fotbalový fanoušci mají další šanci na koupi vstupenek na ME hráčů do 21 let
Úterý, 24. únor 2015 13:11
Fotbalový fanoušci mají další šanci na koupi vstupenek na ME hráčů do 21 let

Jak už každý fotbalový fanoušek ví, v období od 17. do 30. června se v České republice koná Mistrovství Evropy hráčů do 21 let. Jelikož je šampionát již za dveřmi, byl v únoru zahájen předprodej vstupenek, který probíhá v několika vlnách, z nichž druhá bude spuštěna ve středu 25. února. Organizátoři mají pro všechny fotbalové fanoušky vzkaz, že vstupenek je dostatek i pro další předprodeje, a to i na zápasy českého týmu.


Velký zájem diváků především o vstupenky na zápasy českého týmu v základní skupině A proti Dánsku, Německu a Srbsku, ale i o zápasy špičkových týmů ve skupině B, způsobil, že vstupenky byly na vybrané zápasy v první vlně předprodeje, spuštěné 10. února, rychle vyprodány. Fanoušci, na které se vstupenky nedostali, mají další šanci. Zítra bude zahájena druhá vlna předprodeje.


„Velmi mě těší, že je o šampionát velký zájem. Praha tím potvrzuje renomé sportovního města a dokazuje, že je v oblasti pořádání prestižních sportovních akcí atraktivní evropskou metropolí. Teď je už na našich reprezentantech, jak dokáží zúročit podporu domácího prostředí a diváků k tomu, aby na šampionátu uspěli,“ sdělila radní Hana Nováková.


„Chceme ubezpečit fanoušky českého týmu, že všechny vstupenky na jeho zápasy samozřejmě vyprodány nejsou. Stále musíme mít na paměti, že rezervována je pouze jejich část v první vlně předprodeje, ale věříme, že fotbaloví příznivci projeví stejný zájem i o ostatní utkání šampionátu, protože všech osm mužstev představuje absolutní špičku,“ zdůraznil Petr Fousek, předseda Organizačního výboru ME U21.


I když se vám nepodaří získat vstupenku na zápas českého týmu, podívat se můžete i na jiné zápasy osmi špičkových týmů. Boj bude veliký, ve hře je také postup na olympiádu v roce 2016. Vstupenky na ME U21 je možné rezervovat na webech www.u21euro2015.cz/vstupenky a www.ticketportal.cz.


Foto: pixmac.cz

(ewe)